VEDLIGEHOLD DINE PRODUKTER OG KOMPONENTER

Vedligehold dine produkter og komponenter, så du sikrer en minimal nedetid og effektiv drift.

Derudover er alle arbejdsgivere ansvarlige for at sikre, at deres ansatte ikke udsættes for farlige stoffer. Og arbejder man et sted, hvor der er behov for industriel luftfiltrerings- og udvindingsudstyr til at rense luften for olietåge, olierøg, vanddamp eller støv, skal man huske at alle filtre kun fungerer som lovet, når de vedligeholdes og får regelmæssige skift af filtre.

Mange filtre og andre reservedele holder, alt efter brug, i mange måneder. Så husker du at skifte reservedele, når din enhed kræver det?

Med en reservedelsaftale med os, kan vi hjælpe dig med at huske det. Enten ved automatisk at sende dig nye filtre, når det er tid til et skift. Eller ved at kontakte dig, så du husker at bestille dem.

HAR DU SPØRGSMÅL?

AVS Danmark
Skelvej 18,
2640 Hedehusene

Telefon: +45 4656 4343
Email: mail@avsdanmark.dk

TEGN EN RESERVEDELSAFTALE MED AVS

Med en reservedelsaftale hos AVS får du ikke kun en leverandør, men en partner, der er behjælpelig med:

  • Renere, sikrere og mere produktiv arbejdsplads
  • Bedre drift
  • Færre omkostninger
  • Skræddersyet behovsdækning i netop din aftale
  • Kompetente og engagerede medarbejdere

Gør det nemt for dig selv, overlad ansvaret til os, der tænker i dine baner
En serviceaftale med AVS sikrer minimal nedetid og effektiv drift for enhedens levetid.

RESERVEDELSAFTALER

Vi tilbyder to forskellige aftaler afhængigt af dine ønsker:

  • Du kan vælge en  løsning, hvor vi automatisk sender dig reservedele, når din enhed trænger til det
  • Du kan vælge en  løsning, hvor vi kontakter dig, når din enhed trænger til nye reservedele, hvor du så kan vælge at bestille reservedele

 

UNDGÅ NEDETID

Husker du at skifte filtre på dine enheder, når det er tid?
At vedligeholde sine produkter er vigtigt, så der sikres en minimal nedetid og effektiv drift. De færreste glemmer at skifte oliefilter på deres bil, men husker du at skifte filtre i tide på enhederne på din arbejdsplads?

Alt efter type og brug af enheden, skal de løbende have skiftet filtre for at fungere optimalt.

Derudover er alle arbejdsgivere ansvarlige for at sikre, at deres ansatte ikke udsættes for farlige stoffer. Og arbejder man et sted, hvor der er behov for industriel luftfiltrerings -og udvindingsudstyr til at rense luften for olietåge, olierøg, vanddamp eller støv, skal man huske at alle filtre fungerer bedst, når de vedligeholdes og får regelmæssige skift af filtre.

ER DIN ARBEJDSPLADS LOVLIG?

Alle arbejdsgivere er ansvarlige for at sikre, at deres ansatte ikke udsættes for farlige stoffer. Og arbejder man et sted, hvor der er behov for industriel luftfiltrerings -og udvindingsudstyr til at rense luften for olietåge, olierøg, vanddamp eller støv, skal man huske at alle filtre fungerer bedst, når de vedligeholdes og får regelmæssige skift af filtre.