Dorners nye ERT™ 250 (Edge Roller Technology) er en præcisions-conveyor, der giver en effektiv og berøringsfri zoneopdeling, når der skal håndteres palletter og bakker.

ERT 250 er ISO Class 4 godkendt
ERT 250 har et rent og åbent design. Den er bygget til renrums-applikationer og egner sig især til fremstilling, montering og emballering af medicinske produkter eller til samling af mellem- og tunge emner.

ERT 250 bruger ruller til at bevæge palletterne jævnt uden friktion og med det åbne design undgås at små dele eller skruer falder ned og forårsager skader eller stop.

Fleksibilitet og nem vedligeholdelse
Det enkle, men alligevel robuste design giver langvarig holdbarhed og utrolig nem vedligeholdelse. Rullerne er let tilgængelige og kan hurtigt udskiftes uden at påvirke den resterende del af conveyoren.

Rullerne drives af en energieffektiv gearkasse, der giver ekstra fleksibilitet med motorposition og zoneopdeling. Den kraft, der bruges til at flytte produkterne, har næsten ingen friktion, hvilket betyder mindre forurening i form af affald og støv.

Tekniske specifikationer:
Bredder fra 120 til 960 mm
Ruller med diameter 38 mm
Belastning op til 113 kg pr. pallette
Belastning op til 6,8 kg pr. rulle
Hastigheder op til 30 m pr. minut
Aluminiumsramme med to T-åbninger
Bruger Ethernet IP til nem kommunikation
Hjørnemoduler i 90° og 180°

Kontakt os på 4656 4343, hvis du ønsker mere information om den nye ERT eller om andre conveyors i vores brede produktprogram.