Filterteknologi

Vores luftrensningsløsninger fra Filtermist, Absolent og Bristol sikrer et bedre arbejdsmiljø og eliminere olierøg, tåge, støv og vanddamp.

Vores produkt-sortiment inden for støvfilterrensning omfatter membranventiler, tryk-tanke, controllere og overvågning af emissioner.

AVS Filterløsninger

Oversigt over effektive produkter og filterløsninger til luft, væske og støv.

Filtermist olietågeudleder

Med Filtermist får du en ultimativ metode til fjernelse af olietåge. Filtermist er en anerkendt markedsleder med en sikker og energieffektiv filterløsning.

Absolent luftfiltrering

Absolents produkter renser forurenet industriel luft direkte ved kilden som f.eks. metalforarbejdnings- og trykstøbningsmaskiner, der genererer olietåge, olierøg og støv.

Absolent produktark

Absolents filtre fjerner målrettet luftforureningen og reducerer energiforbruget. Deres kendetegn er: Høj effektivitet, minimalt behov for service, høj pålidelighed, omkostnings-effektivitet og unik filterkonstruktion.

Eclipse magnetisk filtrering

Magnetisk filtrering er den mest effektive metode til at fjerne de små jernpartikler, der cirkulerer i olie- og smøremidlet ved maskinbearbejdning.

Goyen/Mecair støvfilterrensning

Produkter der optimerer rengøring af støvfiltre fra Pentair, Goyen og Mecair. Produkt-sortiment omfatter membranventiler, tryk-tanke, controllere og overvågning af emissioner.

Duncan Rogers sikkerhedsfiltre

Kondensat sikkerhedsfilter, der giver 100% sikkerhed mod vand i trykluften.