Pneumatik

Når det drejer sig om pneumatik, cylindre, ventiler, fittings eller luftbehandling er vi førende på markedet. Vores brede produktprogram og specialiserede viden gør os i stand til at arbejde inden for alle industrier, lige fra fødevareindustrien til asfaltindustrien.

Standard ISO cylindre

Vi tilbyder et bredt udvalg af pneumatiske trykluft cylindre – både standard og de mere specielle som runde, kortslags, rustfrit stål m.m.

Stempelstangløse cylindre

Vi tilbyder et stort udvalg af stempelstangløse cylindre (rodless). Det er letvægts dobbeltvirkende cylindre med slaglængder op til 8500 mm.

Kompakte cylindre

Vi tilbyder et stort udvalg af kompakte cylindre, der er tilgængelige i diametre fra 10 til 125 mm.

Drejecylindre

Vi har et stort udvalg af drejecylindre, ideelle til opgaver, der kræver roterende aktivering i stedet for lineær. Vi tilbyder dobbeltvirkende drejecylindre med rotation i vinkler op til 270°, der fås i diametre fra 4 -125 mm.

Rustfri cylindre

Der anvendes AISI 316 og AISI 316L i produktionen og vi kan levere komponenter i henhold til ATEX 2014/34 og EU-direktiver i mange klassifikationer.

ISO ventiler

Vores ISO ventiler er tilgængelige som elektrisk eller pneumatisk opererede med funktioner som 5/2 og 5/3 vejs.

El og pneumatiske ventiler

Vores el og pneumatiske ventiler findes i mange størrelser med funktioner som 3/2, 5/2 og 5/3 vejs.

Manuelle og mekaniske ventiler

Stort udvalg af manuelle ventiler, fodventiler, mikroventiler og mekaniske ventiler med funktioner som 3/2, 5/2 og 5/3 vejs i størrelserne 1/8”, 1/4”, 1/2”.

Magnet ventiler

Stort udvalg af pneumatiske magnetventiler i flere forskellige størrelser og funktioner. Ventilerne er direkte virkende og tilbydes både som normally open og normally closed.

Rustfri ventiler

Serien af “AX” 3/2, 5/2, 5/3 ventiler med IN LINE, NAMUR, elektriske, elektrisk pilot og pneumatisk pilot.

Fittings

Fittings i mange udgaver og varianter – udført i rustfri stål, messing og kunstoffer, der kan tåle f.eks høje temperaturer, snavs m.m. De lever op til en lang række standarder og EU direktiver, blandt andet DIN EN ISO 9001.

Plastrør og slanger

Vi tilbyder et stort udvalg af plastrør og slanger i forskellige materialer til forskellige applikationer.

Emtechnik plastkomponenter

Kunststof komponenter og fittings, rør og ventiler. De kan tåle høje temperaturer, snavs m.m. Alle vores komponenter lever op til en lang række standarder og EU direktiver.

Silvent Lyddæmpere

Vores lyddæmpere har integrerede advarsels-indikatorer. Teknologien indebærer dybest set, at lyddæmperen selv indstiller den optimale kombination af flow-kapacitet og støjreduktion.