Filtrene fjerner jern og metaller fra både smøremidlerne ved maskinbearbejdning og fra råvarene i fødevarebearbejdning

Fjerner jernpartikler i olie- og smøremidlet
Magnetisk filtrering er den mest effektive metode til at fjerne de små jernpartikler, der cirkulerer i olie- og smøremidlet ved maskinbearbejdning

De magnetiske filtre indeholder et super kraftigt magnetisk materiale, der producerer et utroligt højt magnetisk felt. Dette sikrer en konstant effektiv filtrering ned til 1 mikron med et minimalt oliespild. Traditionelle filtreringssystemer efterlader typisk partikler mindre end 5-10 mikron, der så cirkulerer i væsken og forårsager skade på både udstyr og færdige produkter.

Vi har et bredt udvalg af magnetiske filtre, fra kompakte standard til store centralsystemer.

Se mere om magnetisk filtrering af kølevæsker her

Fjerner fremmedlegemer i fødevareforarbejdningen
I et højt reguleret miljø står fødevareproducenter over for mange udfordringer med hensyn til at sikre maksimal fødevaresikkerhed. Forureningsrisici findes i de fleste produktionsstadier, herunder mikrobiologiske, kemiske, emballage, forurening fra procesudstyr og fysisk kontaminering.

Systemerne anvendes på alle HACCP-stadier af pulver, granulat, væske og pastaproduktion fra råvarer til færdigvarer.

Vores sortiment omfatter separationssystemer til udvinding af primært metaller, såsom møtrikker, bolte, skruer og sekundært jernholdig forurening, såsom fine partikler fra slid på udstyr i processen.

Se mere om magnetisk filtrering af fødevarer her